Skrytá kopie v odeslané poště - nevidím adresáty

Dobrý den, přes Outlook.cz, který mám připojen od Outlook 365 jsem odeslal mail jen se skrytými adresáty. Mail přišel i mě , což nevím proč a hlavně ani v odeslané poště nevidím, komu jsem jej posílal, je tam jen moje adresa a ne těch asi 5 adres ve skryté kopii?

Můžete mi prosím poradit, jak to nastavit tak, aby se to chovalo normálně? Čekal jsem v nové verzi mnoho "vylepšení" ničících docela pěkný SW, ale funkce znemožňující odesílateli zjistit komu jsem mail poslal je ni na mě silná káva a to Office používám 20 let.

Děkuji za pomoc

Martin

* Zkuste nižší číslo stránky.

* Zadejte pouze čísla.

* Zadejte pouze čísla.

Toto je normální chování. Nikdy se to nechovalo jinak.

Skrytí adresáti jsou skrytí a proto nejsou vidět. Pokud je vidět chceš neuváděj je jako skryté.

Vidět budou pouze v odeslané zprávě. Ne v doručené.

A pokud to došlo tobě, musel jsi také být uvedý jako skrytý adresát.

JCH 
Jak se ptát na webových fórech:   http://www.hash.cz/inferno/otazky.html
Návody, obrázkové návody a zajímavé odkazy: http://1url.cz/@Navody

Byla tato reakce užitečná?

Je nám líto, že to nepomohlo.

Skvělé! Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

Jak jste byli spokojeni s touto odpovědí?

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu, pomůže nám zlepšit náš web.

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

No, není to normální chování a nechovalo se to takto a psal jsem jen o odeslané poště, níže popíšu, kdy se to takto chybně chovalo. Popisuješ zcela něco jiného, než jsem psal já. Popíši celý postup.

Napíši nový email a adresáty dám POUZE do skryté kopie (byli to 4 adresáti), nic jiného.

Mail odešlo

V mžiku se ten mail objeví i v mé doručené poště, přesto, že jsem jej sám sobě samozřejmě neposílal.

Když otevřu odeslanou poštu, tak v mailu nevidím ty komu jsem to ve skryté kopii posílal, ale jej jako bych to posílal jen sobě. Adresáti mail obdrželi, to jsem zkontroloval.

Postě špatné chování mailu.

Office 365 přes Outlook toto dělal i když jsem jej měl propojený na Outlook 2010, ale jen na tom PC, kde jsem jej nepsal. Když jsem z PC odeslal mail ve skryté kopii, tak v odeslané poště jsem viděl i ty skryté adresáty, ale ve stejné odeslané poště na notebooku, jsem je neviděl.

nyní nejsou vidět nikde, takže potřebuji vědět co kde nastavit, abych i v odeslané poště viděl komu jsem mail posílal ve skryté kopii.

Používám Office 365 small bussines a z něj mám nainstalovaná desktopové aplikace na PC a notebooku.

Prosím o radu co s tím, neboť to používám pracovně a potřebuji opravdu vidět, komu jsem mail posílal, nebo se budu muset vrátit k posílání mailů po jednom, což by byla hrozná pakárna. 

Dobrý den Mahud,

Mrzí nás, že máte potíže s naší nenovější verzí Outlooku.

Dokázal byste určit, od kdy se takto Outlook chová? Rovněž se prosím podívejte do webového rozhraní emailu, zda skryté adresáty vidíte tam.

Chová se Outlook stejně jak na stolním počítači tak na notebooku? Kdo je poskytovatelem poštovního serveru a jaký používáte protokol?

Prvně vyzkoušejte spuštění Outlooku bez doplňků a rovněž deaktivujte jakýkoliv antivirový software třetí strany, pokud takový v počítači máte.

http://office.microsoft.com/cs-cz/support/why-cant-i-start-my-office-2013-application-HA104011864.aspx

Dejte nám prosím vědět, zda se potíže podařilo vyřešit. Rovněž se na nás neváhejte obrátit v případě dalších dotazů.

S pozdravem,

Patrik

Je-li pro Vás odpověď užitečná, označte ji prosím jako užitečnou, nebo přímo jako odpověď.

Dobrý den,

Outlook se takto chová od okamžiku, kdy jsem odinstaloval verzi 2010 a naainstaloval z portálu Outlook 365 verzi novou.

Tak jako mnohdy jinde se chová na každém zařízení zcela jinak. například dnes mi zabránil ve složce koncepty na stolním pc kopírovat s tím, že to nepodporujete, na notebooku to jde, Ráno to zde šlo také.

Doplňky mám v Outlooku ty mimo od Microsoftu zakázané.

Norton deaktivovat nejde a odinstalovávat jej nebudu.

Potíže se bohužel nepodařilo vyřešit, naopak přibylo ještě to kopírování, šílené, nechápu

Děkuji za rady co s tím, zatím mimo to vyhodit to a používat něco jiného

Děkuji

Martin

Jo a na webovém rozhraní ti skrytí adresáíti také vidět nejsou.

M

Dobrý den,

Kdo je poskytovatelem toho poštovního serveru a jaký je poštovní protokol?

Určitě Vám doporučím Norton odinstalovat, potíže může působit právě on. Jinak můžeme klidně převrtat celý počítač, nakonec se postavit na hlavu a stejně to nemusí pracovat správně.

Dále prosím proveďte čisté spuštění počítače.

http://support.microsoft.com/kb/929135

Pokud se i pak bude chovat Outlook divně, vytvořte v počítači nový uživatelský účet, na něm vytvořte a nakonfigurujte nový emailový účet a vyzkoušejte, zda se potíže opakují i u nově odeslaných zpráv.

Vzhledem k tomu, že se potíže vyskytují i na webovém rozhraní, vyzkoušejte odeslat zprávu se skrytými adresáty přes něj a opět ověřit, že zde to pracuje jak má.

Dejte nám prosím vědět, zda se potíže podařilo vyřešit. Rovněž se na nás neváhejte obrátit v případě dalších dotazů.

S pozdravem,

Patrik

Je-li pro Vás odpověď užitečná, označte ji prosím jako užitečnou, nebo přímo jako odpověď.

Dobrý den,

klient je @outlook.cz, problém je v tom, že dnes odpoledne se to na všech PC přestalo připojovat, prostě se to neaktualizuje. Pouze tem hlavní účet, když dám opravu či vyzkoušet připojení, tak to proběhne, ale jinak hlásí "Zkouším připojit". Tím mi to shodilo i telefon, neb je to ten hlavní účet, prima.

Odinstalace antiviru Norton není tak jednoduchá, to radši přeinstaluji celý komp, stejně si to už zaslouží, zkusím to, ale hlavně potřebuji dělat, lituji už skoro rozhodnutí nainstalovat to. 2010 fungovala a spadla jen tak 2x týdně, což je ok.

Čímž není možné ani při "čistém" spuštění počítače nic vyzkoušet

na webovém rozhraní to funguje, jen nevidím, jak se to propíše vzhledem k výše uvedenému do Outlooku

Uživatelské účty nepoužívám, jedu na jeden ten hlavní, mám rád svá data

Takže těžko říci, dokud opět nepůjde připojení přes Exchange ActiveSynch, nevyzkouším to

Děkuji za rady co s tím dále

Martin

Tak ještě jedna reakce, ráno začalo připojení fungovat, jako by se nic nedělo a já to skoro 6 hodin včera nezkoušel rozeběhnout.

Ta zpráva se skrytou kopií, co je na webovém rozhraní vidět normálně, se v Outlooku opět zobrazí bez těch skrytých kopií, takže nevidím, komu to šlo.

Jinak v Outlooku na notebooku mi najednou zmizely sociální účty, nějak mě to již nebaví, radši nebudu počítat kolik práce jsem mohl včera udělat, kdybych se tímto nezabýval a normálně to chodilo. Hrozné.

To je těžký, když se jeden nechce namáhat ani s odstraněním AV, kterej má za sebou taky spoustu problémů.

Úplně nejlepší je pak tvrdit, že to přestalo fungovat po instalaci aktualizací. Ty se instalujou jednou i dvakrát tejdně, takže je nejlepší to hodit na ně. To, že se mezitím aktualizuje 10 dalších srágor, včetně AV, už nikoho nezajmá...

Vytvořením novýho uživatelskýho účtu o nic nepřijdeš, natož s exchangem, kdy máš vše uloženo na serveru.

Možná ale není tak špatný nápad provést čistou instalaci windows (podle něčeho dokonce soudíš, že si to zaslouží) a k tomu jen nainstalovat office a případě nějaký ovladače, na 99% by to problémy odstranilo.

btw, pokud máš svá data rád, tak je máš stejně dobře zálohovaný externě ne?

Chápu tu reakci a zasloužil jsem si ji, ale šíleně mě to štve, protože to žere strašného času, přes den makám a po nocích dávám dohromady komp formou pokus omyl, dost neideální.

Nainstaloval jsem z webapp Off365 desktopové aplikace na další notebook s nedávnou instalací, kde ještě Office nebyl, ale je to stejné. Jediný rozdíl, že je to na W8.1 a ne na W7 jako zbytek.

Jakmile přes ActiveSynch připojím do Outlooku 2013 účet z @outlook.cz, tak při odeslání na skrytou kopii se nezobrazuje tato. Příjemcům dorazí, ale současně dorazí i odesílateli na jeho e-mail, který se potom jako jediný zobrazuje v odeslané poště. Asi to vzdám. Nastavení tohoto jsem nikde nenašel.

PS: Data zálohovaná mám a to několikrát, ale čas vracet zálohy není, mám to za sebou, když OneDrive před měsícem u všech mých souborů přepsal datumy na jedno stejné, myslel jsem, že to prohodím oknem.

* Zadejte pouze čísla.

* Zadejte pouze čísla.

Informace o otázce

Poslední aktualizace: ledna 16, 2025 Zobrazení: 2 524 Platí pro: