No, není to normální chování a nechovalo se to takto a psal jsem jen o odeslané poště, níže popíšu, kdy se to takto chybně chovalo. Popisuješ zcela něco jiného, než jsem psal já. Popíši celý postup.
Napíši nový email a adresáty dám POUZE do skryté kopie (byli to 4 adresáti), nic jiného.
Mail odešlo
V mžiku se ten mail objeví i v mé doručené poště, přesto, že jsem jej sám sobě samozřejmě neposílal.
Když otevřu odeslanou poštu, tak v mailu nevidím ty komu jsem to ve skryté kopii posílal, ale jej jako bych to posílal jen sobě. Adresáti mail obdrželi, to jsem zkontroloval.
Postě špatné chování mailu.
Office 365 přes Outlook toto dělal i když jsem jej měl propojený na Outlook 2010, ale jen na tom PC, kde jsem jej nepsal. Když jsem z PC odeslal mail ve skryté kopii, tak v odeslané poště jsem viděl i ty skryté adresáty, ale ve stejné odeslané poště na notebooku,
jsem je neviděl.
nyní nejsou vidět nikde, takže potřebuji vědět co kde nastavit, abych i v odeslané poště viděl komu jsem mail posílal ve skryté kopii.
Používám Office 365 small bussines a z něj mám nainstalovaná desktopové aplikace na PC a notebooku.
Prosím o radu co s tím, neboť to používám pracovně a potřebuji opravdu vidět, komu jsem mail posílal, nebo se budu muset vrátit k posílání mailů po jednom, což by byla hrozná pakárna.