Windows 11 Hello Pin Kaldırma

Merhaba ben windows 11'e geçtim ve microsoft hesabımla giriş yaptım microsoft hesabımla giriş yapınca pin koymamı istedi ben bu pini nasıl kaldıracağım

Görüntü
*** Hassas bilgileri kaldırmak için moderatör tarafından düzenlendi ***

Merhaba Berat,

Her şeyden önce, e-posta adresinizi ve adınızı içerdiği için ekran görüntünüzü düzenledim ve bu, herkesin gönderileri görebileceği halka açık bir oda olduğundan, toplulukta burada yayınlamanız önerilmez. Bu nedenle, gelecekte Parolalar, e-postalar veya tam adlar gibi hassas bilgileri yayınlamayacağınızı lütfen unutmayın.

PC'nizde PIN ile oturum açmayı devre dışı bırakmak istediğinizi anlıyorum. Ve Windows 11'e yükselttiğinizi.

Bu nedenle, PIN girişini kaldırmak için lütfen aşağıdakileri yapın:

Başlat > Ayarlar > Hesap > Oturum açma seçeneklerine tıklayın.

Windows 11'de PIN'e (Windows Merhaba) tıklayın.

Kaldır'a tıklayın.

Sıradaki, bu Windows 11 Pro içindir, oturum açma ekranını hep birlikte kaldırmak istiyorsanız, Başlat'a gidip netplwiz yazıp Enter'a basabilirsiniz. Ve orada "Kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için bir kullanıcı adı ve şifre girmelidir" yazan kutunun işaretini kaldırın ve şifrenizi girin. Ardından, çalıştığından emin olmak için bilgisayarı yeniden başlatın.

Windows'un Home sürümünden yükseltme yaptıysanız, Microsoft hesabınızı kullanmanız ve bu nedenle her oturum açmak istediğinizde parolayı girmeniz gerekecektir. Windows 10 Pro'dan yükseltme yaptıysanız, yerel bir parola kullanabilirsiniz. PC'de hesap açın ve yukarıdaki adımları izleyerek PC'de Parola ihtiyacını ortadan kaldırın.

Başka sorunlarınız varsa, şu anda Windows'un hangi sürümünü ve derlemesini çalıştırdığınızı bilmek istiyorum, Başlat'a Winver yazın ve Enter'a basın, ardından açılan Pencerenin ekran görüntüsünü sağlayın.

Yukarıdakilerin sizin için nasıl çalıştığını ve daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa bana bildirin!

Cevabını bekliyorum!

İyi pazartesiler! 😊

Saygılarımla

Ramses

56 kişi bu yanıtı yararlı buldu

·

Bu yanıt yararlı oldu mu?

Yardımcı olmadığı için üzgünüz.

Harika! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Soru Bilgisi

Son Güncelleştirme: Nisan 22, 2025 Görüntüleme: 49.812 Şunlara uygulanır: