Merhabalar.. Windows'u bugun güncelledim.Güncelledikten sonra başlat menüsünün yanındaki arama buton'u sadece windows içinde arama yapıyor.. Web'de arama yapamıyorum. Daha önceden bunu ayarlardan kişileştirebiliyordum fakat şimdi olmuyor.. Hem Windows
hemde web'de ara seçeneğini nasıl aktif edebilirim. Teşekkürler..
widows logo tuşu + S tuşuna basınca Windows 10 önceki sürümünde herhangi bir kelime yazdığımızda web te arama yapabiliyorduk Windows 10 yıl dönümü güncelleştirmesinde arama yapabilmek için ör : sitenin tam adresini yazmalıyız
www.google.com şeklinde yoksa Google yazarsak arama sonucu çıkmaz buna rağmen sorun halen devam ederse aşağıdaki adımları deneyin
Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' .
Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.
SFC /SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı
yeniden başlatarak deneyin
Sorunun devam etmesi durumunda;
BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış
dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği
ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz
denetim masası >> arama kutusuna sorun giderme yazın >> sol üst köşede tümünü görüntüleye tıklayın >> sistem hata sorun gidericiyi çalıştırın
< Bu ileti veya öneriler size yardımcı olduysa"yanıt olarak işaretle"butonuna tıklayınız.>
Saygılarımla
tamer
Bu yanıt yararlı oldu mu?
Yardımcı olmadığı için üzgünüz.
Harika! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.