web’de ve Windows’da ara Seçeneği

Merhabalar.. Windows'u bugun güncelledim.Güncelledikten sonra başlat menüsünün yanındaki arama buton'u sadece windows içinde arama yapıyor.. Web'de arama yapamıyorum. Daha önceden bunu ayarlardan kişileştirebiliyordum fakat şimdi olmuyor.. Hem Windows hemde web'de ara seçeneğini nasıl aktif edebilirim. Teşekkürler..
Yanıt
Yanıt

merhaba AlpayÖZEŞMELİ

yaşadığınız sorunla ilgili olarak

widows logo tuşu + S tuşuna basınca Windows 10 önceki sürümünde herhangi bir kelime yazdığımızda web te arama yapabiliyorduk Windows 10 yıl dönümü güncelleştirmesinde arama yapabilmek için ör : sitenin tam adresini yazmalıyız www.google.com şeklinde  yoksa Google yazarsak arama sonucu çıkmaz  buna rağmen sorun halen devam ederse aşağıdaki adımları deneyin

Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın  Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

Dism /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

tekrar cmd yönetici olarak açın ve

SFC /SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak  deneyin

Sorunun devam etmesi durumunda;

BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz

denetim masası >> arama kutusuna sorun giderme yazın >> sol üst köşede tümünü görüntüleye tıklayın >> sistem hata sorun gidericiyi çalıştırın

< Bu ileti veya öneriler size yardımcı olduysa"yanıt olarak işaretle" butonuna tıklayınız.>

Saygılarımla

tamer

Bu yanıt yararlı oldu mu?

Yardımcı olmadığı için üzgünüz.

Harika! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz sitemizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır.

Bu yanıttan ne kadar memnun kaldınız?

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Soru Bilgisi

Son Güncelleştirme: Ekim 19, 2023 Görüntüleme: 419 Şunlara uygulanır: