Ma frissítettem win8.1-ről win10-re, és beléptem az ideigenes profillal (akkor még nem tudtam). Annyit láttam, hogy az asztal nem úgy néz ki, mint ahogy ki kéne néznie, hiányzó ikonok, nem jó elrendezés. Gondoltam valahogy megoldom, és valahol a Windows
mappában, ha jól emlékszem a saját user mappám asztal mappájában megtaláltam a hiányzó ikonjaim/fájljaim, ezeket kimásoltam az asztalra (áthelyeztem inkább, igaz csak kihúztam őket az asztalra, de a mappából eltűntek. Elrendeztem őket, majd felugrott egy ablak,
hogy ideiglenes profilban vagyok, utánanéztem, hogyan tudnék a saját profilomra menni, újraindítást valamint újra bejelentkezést ajánlottak.
Miután újraindítottam a gépet, és bejelentkeztem újra, már nem az ideiglenes, hanem a saját profilommal lépett be. Megvolt a hátterem, és az asztalon található ikonjaim/fájljaim megmaradt része úgy volt elrendezve, ahogy anno Windows8.1-en hagytam. Viszont
nagyjából a 2/3-a eltűnt, köztük fontos információkat tartalmazó szövegfájlok. Ezek a fontosak igazából, hiszen a különböző ikonokat újra ki tudom helyezni, viszont bárhol kerestem őket, nem találtam. Rendszervisszaállítást nem tudok csinálni, ki van szürkülve,
nem kattintható a gomb.
Vissza tudom ezeket szerezni? Ha igen, hogyan?