no beta avatar item /no birthday gift

what's the Problem mr.microsoft?

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 5 Applies to:

The LIVE message re-directs you to XCL.Xbox.com/beta but that just redirects you to an article that is just an instructional page. You need to log on to XCL.Xbox.com (when the site is up and running), click on the Beta tab, click Claim Loot, and redeem the code provided. *NOTE* your Gamer Tag would had to have been registered for the Beta to have access to the tab.

In regards to your Birthday gift from the rewards you would need to post that question in the Xbox Live Rewards Questions forum.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hi there Buelosch,

We're aware of the issues with the XCL site. You can find more information in our XCL Beta Avatar Item sticky thread. We'll keep that thread updated as we get more information. 

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I have just tried to use my beta avatar code and it told me the give it to some one else because It won't fit my avatar gender. but I used the male one so what gives? Any one?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey there Unseen,

Sorry to hear you're still having issues with you code.

Our team took the site down for maintenance and resolved the majority of folks in that state. Some of the ones still getting the error were able to clear it up by doing some simple troubleshooting.

Please try clearing your cache/cookies, closing all your browser windows and reclaiming the code.


If it still returns an "already claimed" error, please PM me the code and I'll pass it on to our xcl team to investigate. 

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.