Slower than usual?

Have the forums really slowed down for anyone else recently? I mean, they have been doing some really wierd things. For me atleast, it's gotten to the point where it takes so long for the reply box to show up that I can no longer post. It's not my internet either.

 

Discussion Info


Last updated July 4, 2018 Views 0 Applies to:

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

They just suck.

Today while waiting for the forums to load I was able to make one cup of coffee, read several passages from the book, Necronomicon and filled several ice trays in the freezer before it finished.

The forums have been really slow for me since the upgrade.

Sometimes I've been having to click a link thread like three or four times in order to load...

[quote user="CrazyMvM94"]

Sometimes I've been having to click a link thread like three or four times in order to load...

[/quote]

Yeah, same here.

Random sign-outs anyone?

I don't know why but I haven't had any of the troubles some have had here...randomly getting kicked off the forums and even though I have a slow DSL, the load times are just as fast as it was before the change, 6+ weeks ago.   

I just cleared my cookies in Firefox and now the forums are running smooth and quick... no problems.

[quote user="SONIC SCREAM 07"]

The forums have been really slow for me since the upgrade.

[/quote]

Yeah ive found that too But ,its just about bearable lol

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.