Sharing content to my Activity Feed or Showcase does not appear at all - tried everything even back to factory settings

Hi Guys,

When I share content from my Xbox One to My activity or showcase feed it does not appear, no matter how many times I try. I know other users are having problems too, how do we go about getting it sorted?

Cheers for nay help

John Tankard

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 10 Applies to:

Hey there, John! We've got a few steps we can try to get this sorted out for you.

  • Navigate to your profile by going into Settings > My profile.
  • Click on the showcase in the top left.
  • You should see a lot of empty tiles there. 
  • Delete all the empty tiles.

Once you do that, it should show you new content when you share it. Give that a try and let us know how that works out. :D

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hi Misses Quinzel,

I might be being stupid but when I goto settings there is no My Profile....

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

My apologies! It's "About Me" in Settings. When you go into your Friends app on the console, it is shown as "My profile". Sorry for the confusion! :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Ok - got that, not loads of tiles only 4 - deleted them anyway. Nothing changed.... NO content from my activity or showcase is showing, my friends all confirm there has been nothing in over 13 days, I have even tried removing my profile from the ONE and then reinstating it, again nothing. I have tried posting content in the morning, afternoon and evening it just doesn't show.....

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.