Lost Forza Horizon 2 save..

This has happened to me twice in a row and I'm tired of it honestly.

Have I made a mistake of purchasing the Xbox one? Nah but seriously man I'm tired of this.

I have tried restarting xbox unplug everything. it all happened one day when it was trying to sync and it was taking forever so as usual I would cancel the sync and continue playing my game. one day it asks to load a cloud save I choose mine and it takes forever so I cancel and lost my data. now I can't get the cloud save loader to show up and I'm scared of getting back into Forza to lose my data AGAIN. .

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 0 Applies to:

Sorry to hear it.  This definitely sounds like an annoying issue.

Can you please try holding the power button on the console for 10 seconds until it shuts down then unplug everything from the console and let it sit for 5 minutes to see if that helps?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Same probleme.

ive lost all saving forza horizon 2 whene i reainstal it ... shyrcho faild at 100% :(

I love game but tired to begin from 1 ;(

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey there AbuHamzaJuba,

I'm sorry to hear about the issue. I would first suggest trying out the steps onyx62is posted above. If those don't seem to do the trick for you, I would then suggest creating a new thread detailing what you're experiencing and list out any troubleshooting you may have tried. This way you can receive support catered to you from our community. Thanks in advance!

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I'm having the same problem.

I've tried the power option and uninstalling also but it's not worked. It starts back up from the very beginning, I've done loads of things on it and unlocked loads of vehicles. It's very annoying when you're playing with friends and their saves are fine.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey there monster havoc,

I'm sorry to hear about the issue. Since this thread is a bit old and the original poster has most likely been taken care of, I would then suggest creating a new thread detailing what you're experiencing. This way you can receive support catered to you from our community. Thanks in advance!

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.