Kinect fun labs wont load

hi there i have downloaded kinect fun labs twice now and each time i go to load it i get the kinect safty screens then the screen goes blank and restarts my xbox. what can i do?

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 1 Applies to:

yea mine does the same thing

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

To be sure, are you following the steps below EXACTLY to re-download that content? If you are, please try downloading to a different memory device, such as a USB drive configured for use with Xbox 360.

Delete the content
System Settings > Memory > [select storage device] > Games > [select game] > [select content] > Delete

If the content is not in the above location, try looking in the Games folder for “Unknown Game”. Delete this and continue with the steps.

Clear system cache
System Settings > Memory > Highlight HDD, Press (Y) > Clear System Cache > Yes

Restart the system

Redownload from purchase history
Account Management > Download History > [select content] > Download Again

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

mine will not load either. it shows 2 kinect saftey screens and then a black screen for about 30 seconds and then goes back to the dashboard. I tried the above suggested solution but it did not work for me.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

actually i was able to find the solution for my problem in another post.

I had to turn the mic and speech recognition back on and now it works :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I tried the mic & speech recognition trick. It didn't work for me, I am still getting the same thing. Loads the generic Kinect screens, then black and back to dash

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.