error code "status=80C90010"

hello. I've been having a problem all day connecting to Xbox video.it's worked twice out of the 4 or 5 times I've loaded it today.I just bought a season of Anime and the problem started happening after that. It keeps giving me the same error message, the code of which is in the subject line. Any clues?

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 168 Applies to:

Hey Suikin,

Are you getting this error code on your Xbox 360 console, Windows Phone, or PC?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I am getting this on an Xbox 360, when starting up the Xbox Video application. The logon to LIVE and the preview Images and Videos on the main Video Screen works fine.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Please.. Anyone who has resolved this.. Please respond. I have been on the phone with support and the claim it is escalated but it has been over a month now.  Thanks.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

so what happened after your issue was sent to be escalated ? has it been fixed yet ?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey, artemismeow! If you require support assistance, please post up a new thread detailing what you're running into, any error codes that you may be receiving, and troubleshooting you've already completed. This way we get you the individual support that works best on the forums. :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.