Xbox Live AND the Xbox Forums

I have read through the forums about the issues Verizon Fios is having with Xbox live in recent days, but will that connection have anything to do with accessing the xbox forums? Last night I tried to sign in to live and, obviously, it would not connect. I reset my router and restored the factory settings to no avail. I cannot log into live OR go into the forums. (I am at work and able to access from here) Any help would be great!

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 0 Applies to:

This is likely a browser issue. What browser are you using? Can you try clearing your browser's cookies and cache?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Actually I performed a few router changes listed on forums for the fios router and all is well! I am not exactly sure why that would affect the formus issue but apparently it did. Also, in response to your question, I tried three different browsers and all gave the same result of not connecting to the forums. Thanks for your reply!

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Interesting! Well, glad to hear you're all well and good now. Happy Foruming! ;)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.