XBL issues lately

Here in the last few weeks or so I have been having really bad lag issues with games online. Mostly on Halo 4. I go into a game a shift all over the maps etc. I have also experienced lag on other games as well. I also keep getting this status code and it says content is temporarily unavailable. And this morning while trying to play BF3, as soon as I would start the game it would disconnect me from XBL. I have restarted my router/modem many times and it does not help. I have also tested my XBL connection many times and nothing seems to be helping. Anyone else experiencing anything like this. Any thoughts? 

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 0 Applies to:

Please post the results to these 2 tests.

www.speedtest.net

www.pingtest.net

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey there bud!

 

Try turning your router off for a solid 10 minutes, that sometimes does the trick! However, if not, then refer to the following information! :)

 

Have a look at this Xbox LIVE Slow | Xbox LIVE disconnects | Speed up Xbox LIVE and hopefully something on there will help you with your situation. Make sure all of your ports are open and that UPNP (Universal plug and play) is enabled, on your router settings.

 

Keep us posted!

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.