Unable to reply to posts.

For the last 2 days I have not been able to reply to any posts in any threads, not even ones I have created. The problem is that the last post in every thread I read does not have a reply button. Every other post in the thread has a reply button but when I click on them they simply disappear from the screen and nothing happens.

As you can see I can still create threads though so it seems to be a weird problem. I have tried clearing my cookies but it has made no difference. I am all out of ideas on how to fix it from my end so hopefully this can be passed on to forum building team to look at.

Just remember you wont be getting a reply from me in this thread but I will be reading any replies.

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 8 Applies to:

WOW you wont believe the amount of stuffing around I had to do to get back onto these forums!! dunno why I bothered really lol. Anyways I switched to firefox but that would not even bring me to the forums. Only after disabling 3rd party cookies has it let me get to xbox.com, sign in and post.

Funny thing is, IE9 still has the no reply button problem for me. Looks like the site does not recognise FF paragraphs though.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I've been having issues with even trying to log into the website :/ I'm currently using a different PC in the house just so I can be here but I shouldn't have to do that. Rather frustrating. In FF I keep getting a 400 error and in IE it just gives me a message saying site is currently unavalible.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

[quote user="The Blue Duck"]

[quote user="DENAz666"]

I was able to reply

 

[/quote]

Me too

[/quote]

lol had me stumped, because I'm on  work PC so not able to switch to firefox! Work isn't any fun if I can't use the forums

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

[quote user="DENAz666"]

I was able to reply

 

[/quote]

Me too

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

thats good.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Yay, took me a while, but I managed to sort it out.

All I did was clear the cookies and temp internet files, totally close out of Xbox.com, and then when I reloaded the page, I was able to reply

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Its dodgy sometimes, It doesnt work sometimes, times out, sign peoples out.. The whole website is needing an overhaul...again.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Yeah there are some weirdities going on. Sometimes I get logged out when I view a thread...click on the forums again and I log back in Maybe it's doing the same for you too Jeff? The only real thing that's noticable straight away is the reply button disappears.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I assume you have tested the issue with another browser.

If eating all your cookies didn't work, then you might have to just reinstall your browser, or upgrade to a new one, preferably Firefox.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.