Tervetuloa UUDELLE Xbox.comin foorumille ja Suomi-alueelle

Tervetuloa uudelle Xbox.comin foorumille ja Suomi-alueelle! Alla lisätietoja muutoksista ja mitä voit odottaa uudelta keskustelualueelta. Seuraavien viikkojen aikana tehdään vielä useita muutoksia ja parannuksia, ja voit antaa myös palautetta kokemuksistasi. Pidä hauskaa!

Muistathan foorumia käyttäessäsi toimia aina Xbox LIVEn käyttöehtojen ja sääntöjen mukaisesti. Suomeksi sanottuna käyttäydy hyvin ja ystävällisesti muita kohtaan.
Suomi-alueet:

Mitä uutta?
  • Wikit (eng.), joista löydät tärkeitä kysymyksiä/vastauksia, sekä tietoa foorumista. Sisällöntuottajina toimivat moderaattorit, tuki ja yhteisön jäsenet.
  • Navigaatiopalkki, josta pääset nopeasti haluamaasi paikkaan foorumilla.

Kuka voi auttaa minua?
Tulet törmäämään foorumeilla käyttäjiin, joilla on X, M tai S Community User Level (CUL) heidän foorumin pelaajakuvan ohessa. X-käyttäjät ovat Xbox-työntekijöitä, jotka pyörivät foorumilla joskus ja jakavat teille uusimmat Xbox ja foorumiin liittyvät uutiset.
M-käyttäjät ovat foorumin moderaattoreita. Heidän tehtävänä on palvella yhteisöä, pitää foorumit perheystävällisinä ja vastata kysymyksiinne parhaansa mukaan. Jos joku rikkoo sääntöjä niin moderaattorit tulevat väliin.
S-käyttäjät ovat Microsoftin virallisia Xbox-tukihenkilöitä. Voit jakaa heille tietoja jos he pyytävät sitä, mutta älä ikinä jaa Windows LIVE ID (WLID) -käyttäjätietojasi tai salasanaasi kenellekään.
Jos sinulla on ongelmia Xbox LIVEn, konsolin tai lisävarusteiden kanssa, käy tutustumassa Support-alueelle (eng.), josta voit löytää vastauksen ongelmaasi. Löydät viralliset Xbox-tuen yhteystiedot ja ohjeet myös osoitteesta http://support.xbox.com/fi-fi/Pages/default.aspx.
Mitä tapahtui "vanhan" foorumin viesteille?
Kaikki vanhat viestit ovat rajoitetun ajan esillä "vanhoilla" foorumeilla osoitteessa forumsarchive.xbox.com. Viestit ja ketjut ovat siellä sen takia, että voit etsiä tärkeät viestisi ja tallentaa ne tai siirtää uudelle foorumille.
Mikä/missä on [ominaisuus]?
Foorumillla on useita uusia ominaisuuksia. Tutustu niihin ja foorumiin rauhassa. Seuraa myös Forums FAQia (eng.), josta löydät uusimmat tiedot sekä kysymykset/vastaukset foorumiin liittyen.
Jos sinulla on ongelmia Internet Explorer 9:n kanssa, laita päälle yhteensopivuusnäkymä (IE8). Tämä ongelma on tiedossa ja teemme töitä korjataksemme sen.
Sitten vaan tutkimaan uusia foorumeita. Ja älä unohda kertoa meille mitä tykkäät (engl.)!
 

Discussion Info


Last updated July 4, 2018 Views 11 Applies to:

?

Mikähä tökkii tuossa live ajan latauksessa? Yrittäny tässä 4 päivää jo ladata sitä mut ei toimi......

[quote user="SoupyPack6"]

terve minä olin kaksikuukautta sitten call of duty 4. minä oli modatussa servussa , kun lopetin minulta oli lähteny rank. enkä pysty pelaamaan sitä netissä.... auttakaaaaa

[/quote]

Lienee parempi kysellä vastausta ongelmaasi täältä: http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/f/41.aspx

terve minä olin kaksikuukautta sitten call of duty 4. minä oli modatussa servussa , kun lopetin minulta oli lähteny rank. enkä pysty pelaamaan sitä netissä.... auttakaaaaa