TENURE WENT TO 0 AFTER ACCOUNT MIGRATION

The last friday (01/18/2013) i did an account migration to my account from México to the U.S region and the same day my Tenure went to 0, i've waiting since that day to see if my account gets fixed but it didn't, and i have another issues with my account after that, the gamerpic in the xbox guide starts to blinking repeatedly and it's really annoying and also i cheked my HDD and my profile only weighs 40 KB, my profile used to weigh at least 30 MB. I want to know what's going on with my profile and i really want a fix for it please.

 

Question Info


Last updated July 5, 2018 Views 2 Applies to:

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

So?...... I still have the problem.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey there guys! If you have tried all the provided steps in the sticky post to no avail, please sit tight while we work on the issue on our end. We're working to get this issue resolved as soon as possible. We'll post any updates to the sticky thread as they come in. Thank you all for your patience!

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Ya mine reset also from 4 to 0

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Yes, i already tried crearing the system cache, but it didn't work, i have the same issues :(

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey San Verdugo! Due to the tenure issue, I know you've already tried deleting and re-downloading your account but have you tried clearing you system cache for the issue you're seeing? Luckily those stats are showing correctly on Xbox.com so we know they aren't missing. :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Thanks Miss Kleo, and i have another problems, when i go to social and select my profile sometimes my gamerscore and archievements appears in 0/0 and suddenly they reappear and dissappear, and the gamerpic in the xbox guide starts to blinking repeatedly and it's really annoying.

[View:http://i.imgur.com/dKvQCX2.jpg]

[View:http://i.imgur.com/CuEI9KP.jpg]

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I delete my profile like 3 times but doesn´t work :(

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey San Verdugo! Thanks for trying those steps and providing us with this screen shot. We have been able to identify some users who were not resolved with the fix deployed yesterday so we're working to get you resolved still! Hold tight and keep checking the sticky post for updates. :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

@ren76 I tried what you said and it didn't work :( but i will try again, thank you anyway bro.

And here's a picture of the actual Tenure i have, hope this helps me.

[View:http://i.imgur.com/OlSUeEV.jpg]

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

@San Verdugo....if you have not already...try to delete your profile again..and power OFF your console for (give or take) 30 minutes...THEN power back on and Re-Download your profile.  I previously attempted to delete / recover my GT without turning off the console and it didn't work...BUT...when I powered down and then recovered...my tenure was restored...worth a shot if you haven't tried it that way as of yet.  Best of luck!

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.