Strict NAT Xbox one with Nanostation M5 and Tp-Link router

Hello, I just got Xbox one nearly 2 weeks ago and since I ever used it, it was always on strict NAT. I've a Nanostation M5 with PPPOE connection to TP-Link TL-WR940 V1. My router is getting assigned a private ip for whatever reason. I've tried port forwarding, DMZ, UPnP and nothing. The weird thing is whenever I port forward a port on my router, when I use a port checker program/website it tells me that the port isn't opened. My Nanostation is set to Bridge mode. What do I do?

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 27 Applies to:

Also, I can never finish Multiplayer tests. It gives me errors like 0x7fc3, 0x780 etc and says "Can't finish multiplayer tests"

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

DemetriusXVII, hey hey.

Your Xbox One connected to Nanostation M5, that connected to TP-Link TL-WR940 V1 and then to ISP, I'm understand You right?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hi

I had same problem...tryed everything on my router

( TP-Link)..port forwarding...UPnP...dmz...and NAT always was strict...finaly i call my internet provider and they said ive got NAT on their modem ;)...they gave my static ip and thats it :) problem solved....sory for my bad english

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hi,

I can't finish my multiplayer connection test

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey NICEDASH 10,

Since this thread is a little older, please post a new thread detailing the issue you're running into. That way the community here can provide support tailored for you! Thanks! :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.