Problem with game dvr/upload

Been having some issues with game dvr/ upload.  Seems sound does'nt always record with the video and sometimes it doesn't record at all.  Does anyone else have this issue or know a possible fix.   I've tried the hard reset (I think its called that lol)  however it only proved to be a temporary fix for the sound in my recorded videos.

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 24 Applies to:

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

Hello SeaFurious,

Odd...

Anyway, you've done all the mandatory stuff like the hard reset etc etc... I would just check the cables for starters. Make sure nothing is loose.  (Shouldn't affect sound recording etc...)

Is the sound completely dead?  if you upload a clip and check it with a mobile device? or online?  is the audio dead there  as well ?

Try that.

I would also see if you can clear the cache/data on the Upload app.  That has resolved many problems in other apps I've had problems with.

Let me know how it goes!

Br,

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I've also just had the April update, and I get no sound on the upload videos I've recorded today. And everything is good on my end because I used the game DVR yesterday with no problems before the update so what gives?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I have the same issue. I get no sound with my recorded vids. Ever since the new update, I'm guessing that what caused it. Hope they fix this soon, it would really suck if the vids recorded are permanently soundless.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hello ACIDGEN< just want to check how do you clear the cache or data of your upload app?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hola Major,

Sorry I haven't been able to check it, but try go to my apps and games and then property click (with the "start" button on the app,  should be something there.  Also you can try to remove the app and re install it ?

Br,

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Had the same thing since the April update, before that it worked perfectly fine. Clips don't always appear in the 'my clips section' after the notification says that it's been recorded, sometimes the notification doesn't even pop up at all now. Had one instance where I had no sound on one clip as well....thought this update was supposed to improve DVR *sigh*

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Has anyone managed to find a fix for this yet? It's irritating recording with no sound

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Ok I've had the same issue. At first mine weren't recording because I use a capture card on mine from time to time. They'd say they "recorded," but when I went to my clips they weren't there. I swapped the HDMI back to normal (no capture card connected) and now I'm having the issue that Dirtdog, Silentrage, Hylander, and Lopsided are all having.

And for the record I did check on my Smartglass app to see if the sound worked there, nada. Does anyone have an explanation why this is happening?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I removed Upload Studio, renamed my XBOX and when I installed it again, it seems to be working.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Glad im not the only person with this issue.  Ive found a quick fix to it I guess.  When switching between aps and games I shut down the ones im not using anymore.  When running many apps at once it effects the game dvr sound or wont record at all.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.