Power Button Ping Not Working

This started on Monday of this week and has continued.

I have no idea why it would happen, it's sat in a dust free space, on a stand so air can freely move around it.. any ideas or solutions out there for this?

 

I've tried unplugging from the wall and using a different socket, but no luck so far.

 

Cheers for any help!

 

 

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 5 Applies to:

Anytime! Very weird, but cool! :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Weirdly it seems to have just come back on it's own.

lol

I'll just keep an eye on it, thanks for the advice :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

That's fair! It's not a very common issue, but I've heard of it from time to time. I think this is the first time leaving it unplugged for a night didn't fix it though. Could you try it for a full 24 hours?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Yeah I've left it overnight unplugged from the wall, every night, since Monday, sorry I didn't make that clear.

It is a weird issue, I spoke to a friend yesterday and he's had the same problem, as far as I'm aware it doesn't seem to effect anything else on the box, but if it carries on I think I'll be taking it back to the shop.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

How long have you left it unplugged? Typically leaving it unplugged for a few hours, or overnight, tends to fix this strange issue. :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.