Open Nat - Still No Party

I believe I have opened NAT finally. When I test my connection it shows it connects to live and no longer gives the strict NAT message. But it also doesnt have a Open NAT message either. Not sure if it should.

 

But I'm still having issues connecting with my friend via party invite. He can't connect to me, I can't connect to him. He also claims to have open NAT. I only have to Live buddies and the other friend doesn't play very often.

 

I hate to ask, but I was wondering if someone could invite me as a friend and try to invite me to a party? Someone who knows their party usually works.

We are trying to play castle crashers.  :)

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 4 Applies to:

If you're still having issues connecting to other players you can try this: support.xbox.com/.../nat-type-strict.aspx

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Paperjoex2, I read a few FAQ/Help me's and all of them said to disable UPnP. The guide you posted says to enable. So I tried that and it seems to be fine now.

Working - Cisco E1000 - UPnP Enabled

Thanks :D

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.