Online status always shows "offline" since last update

Since the latest update my online status has been constantly showing me as offline.  I've checked, double checked and triple checked my settings but it will not fix the issue.  I did a quick search of the forums but didn't see anything about anyone else having this problem.  At worst, do you think a factory reset will fix this issue or not, because it is my live account?

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 0 Applies to:

Sorry to hear about your situation mike,but have you tried to recover your account?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

No I haven't tried that yet, I don't have any other connections issue's other than the status though.  I can give it a try and see what happens.  

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Before you try, please keep in mind to clear your cache. Just to prevent unknown issues.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.