Need help connecting with bridged mac connection

Alright, today I finally put my linksys wrt54gs in between my 2WIRE wireless modem (turned the wireless broadcast off already). And I'm having a hard time getting my setting correct. I got it to connect to the network finally, but I can't get it to connect to the internet. I will post the error status report and my router and modem IPs.

Error Status Report

W: 0000 - 000B

X: 0000 - 000D

Y: 0000 - 0000

Z: 8015 - 1904

ID FFFF - FFFF

L: 0015 - 10F1

Q: 8007 - 0435

T: WIRED

A: 192.168.2.2/255.255.255.0

G: 192.168.2.1

D: 68.105.28.11/68.105.28.11

Modem Local IP = 192.168.1.254

Router Local IP = 192.168.2.2 (Changed from 192.168.1.1)

UPnP is off.

All of the filters are off. (Blocking anonymous multicast, etc.)

And yes, internet sharing is on.

Any help would be greatly appreciated!

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 6 Applies to:

Uhhhh... bump due to the ridiculous amounts of the exact same post.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Nevermind, this worked for me:

"I could only get my 360 to talk to my Mac by configuring the IP manually. Using DHCP just wouldn't work. (The Wii's just as picky, via wireless.)

Given that I was using Leopard, there didn't seem to be any instructions out there, but I eventually managed to work it out.

I manually assigned IP address 10.0.0.1 to my spare Ethernet connection (on a Mac Pro) and told it to share the internet using this port.

On the 360:

IP settings = manual

IP address = 10.0.0.2

Subnet mask = 255.255.255.0

Gateway = 10.0.0.1 (my Mac Pro's Ethernet connection address)

DNS settings = manual

Primary DNS server = 192.168.1.1 (my cable modem).

Secondary DNS server = 192.168.1.101 (my Mac Pro's IP address on the other Ethernet connection - the one that goes to the modem).

With these settings, I can connect to Live, download game demos, etc, etc. I haven't changed any plist settings at all. Sometimes I have to turn Internet sharing off and on a couple of times to get it to work, but apart from that, it works fine."

arstechnica.com/.../viewtopic.php

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.