Megabot for skype not working

Hello I am a fellow ambassador I use to use the Megabot and then I removed it due to me getting annoyed by spam is there anyway to re-enable it? I tried adding the people.live.com account again but its still not working and its been 5 hours since I added it back can some1 help me please?

 

Question Info


Last updated July 5, 2018 Views 3 Applies to:

I suggest you go check out the Ambassador Support forum. Look at the sticky there about Megabot, and if that still does not work then you should make a thread there.

Xbox Forums moderator. Xbox MVP. r/xboxinsiders moderator. Twitter: @13mxn

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

can you send me the link?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Check your forum private messages

Xbox Forums moderator. Xbox MVP. r/xboxinsiders moderator. Twitter: @13mxn

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.