Lost 2 years tenure

I've visited the tenure issue in the forums, deleted and re-downloaded my profile, and did everything the forums told me to do. Still I am back at 1 year tenure... This occurred after I recently had to download my profile because it somehow became corrupted. It appears you are still working on a fix for this. Clearing the cache, deleting my profile and waiting 30 mins to re-download the profile didn't work. What now, not that tenure does anything at all for me but why does this happen? Can you at least explain that to me?
 

Question Info


Last updated July 5, 2018 Views 4 Applies to:

As you have seen this is either due to a bug, or this is due to the recalculation of tenure, so make sure you do not fall into that category. Tenure is now calculated by the sum total of complete 12 months of gold membership. So have you been gold for 36 months to make it equal 3 years?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Yes I have been gold for 36+ months, more than that actually. I started using xbox live gold in 2009 and have continuously been a gold member since that time.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey there!  Thanks for posting! We'll be happy to take a look at this, and we'll get your info passed along to the team working on this if need-be.  Do you remember when you first say the Tenure changed?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

The same has Happened to me  Re-downloading my account solved nothing.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hello SmokeyNick,

-

This a few months old thread, can you make your own post detailing your issues?

-

Thanks

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.