Live Connection Error. Please Help

I was on xbox live yesterday and it had a NAT error so I went on router settings and opened the ports and added all the information on my (belkin) router to resolve that issue.  When I went to log on to live the next time it didnt allow me to connect to xbox live but it did connect to internet.  I am on internet on computer and friends in the dorm are on live but I cant connect. I have tried turning everything off and unplugging everything but nothing is fixing the issue.  

IP Address: 192.168.2.2 

Subnet Mask: 255.255.255.0

Gateway: 192.168.2.1

Primary DNS:192.168.2.1

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 1 Applies to:

Also, for my port forwarding on virtual servers on my router my ports are:

XBL 88 UDP

XBL 3074 TCP&UDP

XBL 53 TCP&UDP

XBL 80 TCP

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hi, how are the network settings on your Xbox ? Is everything on AUTO or Manual ? If its on manual, see if there´s no conflict of IP of your xbox with any other device in your network.

If your console was connecting to Xbox LIVE before the changes, try reseting your router to it´s previous state and see if you are able to connect once again. If yes, try opening the ports one more time.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

alright thanks, it is working so far now imma try to reopen ports

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

it is working now thanks alot man!

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.