issues connecting with a friend

I'm unable to connect to a friend on Xbox Live.  We both have OPEN NATS and are able to connect to other people on our friend's list, but not each other.  We can't connect in a party or to chat.  I think this started to happen when I connected a new router to my Motorolla gateway.  I have troubleshooted the issue many times, though so far nothing has solved the problem.  Please help.

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 1 Applies to:

1. I live in Richmond, VA (my friend is in Denver, CO)

2. modem is a Motorola SBG900

3. router is a Medialink MWN-WAPR300N

4. I am using wireless, but I don't know what you mean by external adapter

5. upnp is enabled

6. no nat error

7. Comcast is my isp

w: 0000-0021

x: 0000-F001

y: 20A8-4840

z: 0000-0000

ID FFFF-FFFF

L: 0015-10F0

q: 8007-0435

t: wireless

d: 75.75.75.75, 75.75.76.76

s: WPA2

c: 11

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hello you could try talking to someone from the xbox support chat team.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.