Internet Works, Yet No Connection To Live

Modem brand & model number: Zhone Model: 1512 b1 eu Ove
Router brand & model number: D-Link Model: DIR-615
If Wireless, are you using a white or black external adapter, or an internal (Xbox 360S) adapter?
Things you have tried: 
Is UPnP Enabled? Yes/no/Unknown: Don't know
Do you have a NAT error? If so, what is your NAT? No errors
Any Error Codes you encounter: None
Who is your ISP(Internet Service Provider)? Ventello
After you run "Test Xbox LIVE connection" press “Y” for "More Info”. In the pop-up that appears, what are the following values, if shown? (If a value below does not appear for you, just leave it blank.)


 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 0 Applies to:

My apologies, I forgot to mention that my Country of residence at the time is Norway. I would like to also add that Live worked just fine last night and my console is the Gears of War 3 320GB console.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey Kuro, would you mind answering that last question, about what comes up when you run the LIVE connection test? There should definitely be something under more info that should help us. :-)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.