Internet connection reads all clear but no xbl

What Country/State/Province do you live in?  Columbus, Ohio, U.S.
Modem brand & model number:  Ubee Gateway
Router brand & model number:
How many Xbox 360 and Xbox One consoles are connected to this router?:  Xbox ONE only
Wired or Wireless (for each console):  Wired
Things you have tried:  Everyhing short of factory reset
Is UPnP Enabled? Yes/No/Unknown: Yes
Do you have a NAT error? If so, what is your NAT type?: No, (Open)
Any Error Codes you encounter:  None
Who is your ISP? (Internet Service Provider): Time Warner :(


Started having problems yesterday afternoon but I thought it was an XBL issue, the only thing I've seen on service status all day is message about Netflix and Youtube not working.

 

I can sign in and the network test says I'm connected to the net but when I go back to the dashboard I get the "suggestion to get you back online dialog, every time I try to sign in it simply returns to the home dashboard and says the same thing
.

Any help would be much appreciated folks, thank you very much in advance!

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 3 Applies to:

It might of just needed a reboot then if your console is on instant on

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Not sure what happened but I plugged my 360 in for a bit and left the XB1 unplugged for about an hour or so. I hooked in all back up in response to your post and now it's working fine... go figure.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I'm having the same issue, this all started two days ago. Did the mac reset and it has still not helped.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hello, could you try the following ?

  1. Press the Menu button and go to Settings
  2. Select Network
  3. Select Advanced settings and Alternate MAC Address
  4. Select ClearSettings
  5. Select Restart

Tell me if that helped solve the issue

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.