I got a weird problem.......

Hello,
Well since yesterday i have a problem... Always when i start GoW 3, my console get a system crash.... (when i press the start button.. and it says loading my profile the screen freeze). And its always the same.....
Now the weird think, the game works without any problems on other accounts on my console, only with this account it doesnt work.... either in the offline modus with this account.
With all other accounts the game runs perfectly....

My question what can i do? =S



 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 0 Applies to:

If its not already try installing it to your console or re-install it. Also try to clear your system cache. try downloading your profile as well that might fix it.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Ok, if done all this, but it still doesnt work =S

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

it always freeze at the exactly same position.....

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I have a console with the exact same problem started doing this on the 22nd. I also encounter graphical glitches and sometimes unreadable discs even when there is not a scratch on it. I have tried all of the above plus removing the system update and reinstalling it still no joy...  

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

well i fix my problem....

I just copied the savegames in the Cloud and start the profile from the cloud... This works for me with the GoW problem... so i think there're some issuses with the profile loading on the console... so try it this way =S

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.