I am part of Xbox Live Beta [If it Matters], can only connect to Live for one minute, then disconnect (PLEASE READ)

Hi,

I am currently in the Xbox Live beta and my internet has been acting up. I can connect for about 30 seconds, but then I disconnect. I tried plugging it in directly, using ethernet, network bridge, Xbox Live Wireless N Adapter, everything! Please help me. I'm in the current Beta if that helps at all!

Matthew Schwartz

 

(I do have a Beta Channel when I can connect to Live)

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 0 Applies to:

I was in a beta test a while back and I had the same problem. If anything, try resetting your modem and router and try connecting again. Also check and make sure there are no updates, during beta tests they frequently update their system.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey there Death!  My apologies to hear about the connection issues.  When you connect to live, could you try and re-download your profile to see if that helps at all?  Let us know if that works or not!  Thanks! :)

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.