GTA ONLINE COM O ZELELÉ

galera meu gta ta com frescurinha na hora de entrar no gta online... toda vez que tento entrar ele fica naquela tela de visão por cima e fica la escrito entrando no gta online e fica nisso eternamente...

isso que eu vi ontem.. (pq nao tenho tempo pra joga durante a semana) ai bele.. fui tentar hoje, e ta nisso ainda.... e o problema não é minha net porque ta normal, jogo meus outros jogos online tranquilamente..

abraços

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 6 Applies to:

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

nem me fale em gta online, saporra me fez passar muita raiva, tá com frescura de ficar travando agora, uma dica que eu dou é limpar seu cd e o seu cache, eu fiz isso eu não mudou nada, mas no seu caso pode mudar alguma coisa

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

no meu só trava nos loadings, no seu caso da pra mudar

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Tive um caso parecido, resolvi trocando o DNS na configuração de rede:

DNS primario: 8.8.8.8

DNS secundário: 8.8.4.4

Tive esse problema semana passada, resolvi, e até agora ta rodando perfeito...

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

como muda danio? o DNS?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Vai em: configurações  / configurações de rede  (seleciona a rede que você está usando)  /  Configurar rede.

Seleciona: Configurações de DNS e altera lá...

Espero ter ajudado... da um LIKE aí depois.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

@LeonardoXXXXX : Eu ja fiz isso várias vezes e não deu em nada. . .

@daniopereira: eu fiz esse procedimento ontem, mas fico na mesma . !

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

blz

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Tenta reiniciar o roteador...

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

ai ele melhora?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

É comum acontecer do roteador perde a melhor rota e tal... Seria bom uma vez por semana você reinicia-lo.

Não é pra resetar não... é só pra tirar da tomada por uns 20 segundos e depois liga-lo.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.