getting disconnected alot

i wanna know y i keep getting disconnected ever 15 to 20 mins and i dont know y.  everytime i play on madden 12 or  black ops i get disconnected and it really making me mad.   Its really hurting my stats on madden online.  i tryed unpluging it and restarting connection and still get disconnected. can u please help me out....

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 18 Applies to:

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

Im in the same boat. I get get disconnected then when i go to test my connection it is apparently fine and reconnects. But then after 10 or so minutes bam "You have been disconnected from Xbox Live." And im not doing anything but downloading the BF3 beta in the dashboard. Xbox Live has been having problems all day so i think it has something to do with that but there isnt anything saying that thats the case. I hope Xbox LIVE starts working soon.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

As to help any future visitors here is the information that was said needed to be given:

What Country/State/Province do you live in?  US/NC

Modem brand & model number: Ubee (DDW3611)

Router brand & model number: No router, connected straight to modem

Network Connection Type: Wired

Things you have tried: I went to the text connection tested it. Said it was fine so i reconnected. D/C after roughly ten minutes.

Is UPnP Enabled? Yes

Is NAT Type Open? Im not too sure whether its open. But it is enabled whatever that means.

Any Error Codes you encounter: NONE!

What type of internet do you have? Cable/DSL/T1/3G? Cable

Who is your ISP(Internet Service Provider)? Time Warner

After you run "Test Xbox LIVE connection" and click on "More info", what is the exact message shown on screen? Nothing there is no errors or anything it appears to work fine. Its only after being connected for N time that i randomly disconnect.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hey OP, can you post the same type of info Stony posted? Stony - how long have you noticed this issue? Is it consistent, or intermittent?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Well it is consistent in a sense that it keeps happening. The time at which i disconnect varies and isn't consistent at all. I can be online for hours before i get disconnected or only a few minutes. I read on another thread that someone has said that they were only having issues with their Elite console. I too have an elite but don't know how that could be causing issues mainly because i don't know the hardware that the Elite is running on. I also only started having this issue ever since LIVE went down a few days ago. I have noticed however that it does disconnect me whenever im playing the BF3 beta but im not sure if that's just a coincidence or evidence.

//

//

This is the status after i test xbox live connection and reconnect...

W: 0000 - 000B

X: 0000 - F001

Y: 20A8 - 4860

Z: 8007 - 2741

ID: FFFF - FFFF

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Have you tried restarting your network hardware?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Yes ive done everything besides contact my ISP. Opened ports, enabled NAT, all that good stuff. Dont know what else to do. Like i said it keeps happening but not consistently. Just about 15 minutes ago i was disconnected from the EA servers, while i was playing BF3 beta. I then got stuck in the loading screen and had to resort to heading to the dashboard. After i reached the dashboard i was disconnected from xbox live. Like i said before i dont know if the BF3 beta has anything to do with this but i swear it only happens when im playing it.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

@Stony: I'm having the exact same issues since yesterday, only I'm not playing the BF3 beta at all. I'm getting it with pretty much any game I've tried (Heavy Weapon, Gears 3, Bejeweled Blitz to name a few). It even happens on the dashboard, so I'm a bit lost.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Getting same problems.

Are the people using BT HOMEHUB by any chance? Seem to be a patern forming.

Maybe its a hub firmware issue.(just guessing). I am at a loss also.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I cant even get connected to XBL i do my test and connection is fine, internet is fine goes to test XBL thats where the issue comes in at i have reset router and everything even went to the router site made sure it was set open for the xbox and it is and still can not connect this is getting way old was not sure if it was XBL or my connection but the net connection is fine was on verge of switching net carriers but seems we are all running into the same problems

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

@war.... XBL had a problem a few days ago acording to the site status, and i couldnt connect at all whilst this was on. Now i can connect and do mundain stuff whilst connected, but when it comes to party chat and online multiplay i get D/C every few minutes but reconnect easy enough.

Havin probs with PSN also, (not as bad tho). Just struggle to join lobbys and get D/Cs when finally get in a race lobby.(GT5).

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.