FAQ: Vastlopen / Freezen van Xbox Console

Loopt uw Xbox 360 wel eens vast? Hapert het beeld wel eens bij sommige spellen? Heeft u tijdens het online spelen wel eens last van LAG? Hieronder staan wat tips die u **** uitproberen om zo min mogelijk vastlopers te krijgen.

In deze threat word het volgende besproken
- Cache geheugen legen
- Voldoende Hardeschijfruimte
- Het spel installeren op harde schijf
- Geef uw Xbox 360 veel ruimte voor de koeling
- De snelheid van Xbox LIVE verbeteren (Internet verbinding)
- Troubleshoot support page
- Klantenservice bellen
- Weet u een goede tip?Cache geheugen legen
Updates van spellen en de navigatie handelingen van het dashboard slaan gegevens op in een tijdelijke map. U **** problemen met de Xbox 360-console vaak oplossen door tijdelijke bestanden en gegevens uit de systeemcache te verwijderen. In de cache worden items opgeslagen zoals game-updates, installatiepakketten voor systeemupdates en gamerafbeeldingen van uw vrienden.

Als u de cache wist, blijven de volgende items bewaard:
* Uw gamertag
* Uw safed games
* Content die u hebt gedownload
* Gamebestanden
* Consolesoftware-updates
Ga naar deze pagina voor de uitleg. support.xbox.com/troubleshoot/clear-system-cache

Voldoende hardeschijfruimte
Niet alleen is het belangrijk om af en toe de cache geheugen te legen, Ook is het verstandig om de harde schijf niet te vol te laten raken. Zorg tenminste voor 1.5GB aan lege schijf ruimte voor het cache geheugen, safed games en processen die de console tijdelijk opslaat wat als heugen voor de Xbox dient. Zune waarbij het kijken van een film direct online, Streamen, tijdelijk de film in een kabinet word bewaard om zo streamen mogelijk te maken. Als u bij uw vriendenlijst of recent gespeelde gamers lijst bekijkt en het content doorkijkt van bijvoorbeeld het vergelijken van games, of de marketplace bezoekt, zijn gegevens wat op de harde schijf tijdelijk word opgeslagen.

Voor meer informatie om problemen op te lossen met de harde schijf, gaat u naar: support.xbox.com/troubleshoot/hardware/hard-drive


Het spel installeren op harde schijf
Ga naar deze pagina hoe u te werk gaat. support.xbox.com/troubleshoot/installgameharddrive

Geef uw Xbox veel ruimte voor de koeling
Het is aangeraden de Xbox veel ruimte te geven als deze vaak aanstaat. De koeling bied dan het optimale effect om de console zo koud mogelijk te houden. In de zomer wanneer het weer lekker warm begint te worden is het bij hele hete dagen best af te raden om de console veel te gebruiken. Geef de console in die gevallen na 5 game uren de console voor 1,5 uur uit te zetten om even bij te komen op dag temperatuur.

Troubleshoot support page
Als de Xbox 360-console niet meer reageert of vastloopt, **** u ook deze oplossing eens proberen om het probleem op te lossen. support.xbox.com/troubleshoot/hardware/screen-freeze

De snelheid van Xbox LIVE verbeteren (Internet verbinding)
Hebt u een van de volgende problemen met Xbox LIVE? Doorloop eens de oplossingen via deze link om de snelheid van Xbox LIVE te verbeteren: support.xbox.com/troubleshoot/connection-issues/performance

Klantenservice bellen
Er is telefonische assistentie beschikbaar. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van de mobiele telefoon.

Weet u een goede tip of heeft u nog vragen?
Druk op de knop reageren en laat uw bericht achter. Niet alleen zijn uw tips erg welkom om de ervaringen met uw console te verbeteren, maar ook vragen staan open om er achter te komen wat uw specifieke probleem kan zijn. De threat bied hiermee dan uitstekende informatie door middel van uw vragen en antwoorden!

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 196 Applies to: