FAQ: ea games server probleem+ leeftijd probleem

FAQ: ea games server probleem en leeftijd problemen.

In deze thread gaan we het hebben over :

  • EA games server probleem.
  • Leeftijd problemen met het online spelen van EA spellen.
  • EXTRA  wapens gewist in bad company 2

 
EA games server probleem.

Het meest voorkomende probleem is dat de servers van EA op dat moment offline zijn door een technisch mankement of overbelasting van de servers maar dit is meestal van korte duur. EA raad gebruikers met het probleem aan om de Xbox 360 ongeveer twintig minuten uit te zetten. Vervolgens kan de speler hem weer aanzetten en nogmaals proberen om verbinding te maken met het netwerk. Maar je **** natuurlijk ook eerst even je account uitloggen en terug inloggen wat in sommige gevallen het probleem ook oplost. Als dit nog steeds niet helpt dan zul je een paar uurtjes moeten wachten en nog eens proberen, deze problemen kunnen echter ook liggen aan de instellingen van je modem ( op welke frequentie hij werkt enzo) deze settings kun je veranderen via je pc als de problemen blijven aanhouden.

 

Leeftijd problemen met het online spelen van EA spellen.

Het kan zijn dat je problemen ondervind bij het online spelen van EA games. De volgende foutmelding is veel voorkomend: Dat je het spel niet kan spelen omdat je leeftijd niet oud genoeg is om deze game te mogen spelen. ( Je moet ALTIJD naar het pegi label kijken op het doosje van je game)  . Als je in de winkel al ziet dat je niet oud genoeg bent en toch beslist het te kopen dan heb je 9 kansen op de 10 het probleem dat je niet online **** gaan. In principe moet de winkel waar je de game koopt vragen naar je legitimatie en kijken of je oud genoeg bent om de game te mogen verkopen aan jou ( maar je weet hoe het gaat in de winkels e ) . Aangezien je leeftijd is gekoppeld aan je emailadres  en niet aan je EA account is het niet mogelijk om je leeftijd te veranderen. je kan natuurlijk altijd een mailtje sturen naar EA of de klantenservice om je probleem uit te leggen mocht het zijn dat je bij de setup van je xbox een verkeerde leeftijd hebt ingegeven kun je dit zeggen aan de vriendelijke medewerkers van het Xbox support team. als ze er niks aan veranderen zal je niks anders kunnen doen als wachten tot je oud genoeg bent om je game te kunnen spelen. ( dit is natuurlijk een verveelend probleem als dit probleem voorkomt met een Fifa spel want je weet dat ze ieder jaar een nieuwe uitbrengen, het beste is om terug te gaan naar de winkel en je geld terug te vragen ( als dit binnen de omruil tijd is) of je natuurlijk liever offline blijft gamen).Extra:

Wapens in Bad Company 2 gewist.

Als je wapens gewist zijn, geen nood want dit komt gewoon door een server probleem, als je even uitlogt en daarna terug inlogt en dan terug gaat kijken dan zouden normaal al jou wapens terug moeten zijn, ze kunnen nooit gewist worden! Ze verdwijnen gewoon eventjes en zullen later ook terugkomen. Ook deze problemen hebben te maken met bovenstaande probleem stelling met oplossing.

 Mochten er verder nog vragen zijn, dan kunnen deze worden gesteld in deze thread.
Groeten,
Silentkill.

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 14 Applies to: