en pääse gold jäsenyydellä pelaamaan.

otin tuossa joku aika sit gold jäsenyyden ja nettiyhteys ja kaikki on kunnossa. minun xbox näyttää että se gold on aktivoitu mutta en siltikään pääse pelaamaan, nhl11:ssa yritän hakea verkkolupaa ni se antaa koko ajan semmosen valikon jossa lukee: ota lupa käyttöön koodin avulla ja osta verkkolupa, vaikka se gold on päällä. elokuulle asti on voimassa jäsenyys. xbox.com sivullakin se näyttää että se gold jäsenyys on. mitä voin tehdä??? vaikka se näyttää että sen goldin pitäs olla ni onko voinu että se ei oo jostain syystä toiminnassa.

 

Discussion Info


Last updated July 4, 2018 Views 4 Applies to:

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

HHHmmmm,,, enpä tuohon oikein osaa sanoa,, koska en omista kyseistä peliä :D,,, mutta ,,,,, suosittelisin soittaa xbox-tuki puhelimeen,, numero lyötyy xbox.fi sivustolta,, ja ne pystyy neuvomaan paremmin :D

mä ostin tänään kanssa gold jäsenyyden mut en pääse pelaa assassins creed revolations sitä multiplayer juttuu. se sanoo et mul pitäis olla uplay passport mut ei siihen kyl aijemmin oo tarvinnu ?

Kannattaa tarkistaa Konsolilla XBOX, asetuksista, jos siellä on vahingossa päällä

esim; Online pelaaminen evätty;D

LINKKI parempiin ohjeisiin;D

support.xbox.com/.../browse

EA:n piiriin menee minunkin veikkaukseni, vaikka EA:n käyttöliittymä oli melko kehno muutama vuosi sitten. NFSTR:ssa vaaditaankin jo Originia (PC:llä) ainakin minun tapauksessa

samaa mieltä yllä olevan kanssa...

Battlefield 3:n takakannessa lukee, että EA online rekisteröityminen edellyttää VÄHINTÄÄN 15-vuoden ikää käyttääksesi näitä nettiominaisuuksia.

Asialle tietty voi tehdä sen verran, että tekaset uuden käyttäjätilin väärällä iällä(En suosittele, koska voi olla vastoin ToS:ia ja vaatii kokonaan uuden sähköpostitilin.) tai sitten odottelet kiltisti kunnes täytät 15 vuotta.

Mulla on täysin sama juttu bf 3 kanssa. Sanoo että oon liian nuori. Voiko asialle tehdä mitään?

lukaseppa manuaalista eli ohjekirjasta. jos et ole vielläkään päässyt pelaamaan.

Mulla ei ainakaan kannes lukenu :P

Toi Multiplayer lupa koodi on tullut nyt ainakin Dead-Space 2:seen , Bulletstormiin, ja sen pitäis lukea jo kannessa että siinä on semmonen minun mielestäni.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.