Dutch Smokers League Xbox 360 Live Clan

Hallo mede xbox-ers

Dutch Smokers League is de een van de grootste en actiefste xbox live clan van Nederland 

Over DSL


De naam DUTCH SMOKERS LEAGUE is eind 2006 verzonnen door xDSLx Hagg en een paar vrienden.

Waarom "smokers"? SMOKERS bedoelen we mee als iemand smoken (killen, met racen achter je laten) maar ook als roken. 
Dat gebeurde tijdens het spelen van Need For Speed: Carbon. Het was een van de eerste spellen dat wij op XBox Live speelden. Omdat wij toendertijd samen met een paar andere Nederlanders vaak in de Top 10 van de leaderboards stonden, besloten wij om een eigen Nederlandse Clan op te richten.

 

Binnen een week hadden we al 5 leden.Na onderling overleg hebben wij toen besloten dat xDSLx Hagg de leider zou worden. We speelden toen nog heel veel samen met veel TOFFE Amerikanen, Engelsen, Noren, ezv.. die ook allemaal bij onze Clan wilden joinen.Die moesten wij allemaal gaan afwijzen, omdat wij er bewust voor hebben gekozen om alleen Nederlanders en de Nederlands sprekende mensen tot onze Clan toe te laten. Sommige van hun maakten zelfs grapjes dat ze Nederlands wilden gaan leren. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot de grootste officiele Nederlandse XBox- Live Clan met meer dan 70 leden, wiens GamerTags op XBox Live allemaal met xDSLx beginnen. Het zijn allemaal hele toffe en aardige jongens waar iedereen op kan bouwen. De leeftijden varieren van 15 tot 39 jaar.

 

 

We houden allemaal van gezelligheid, maar tegelijker tijd ook van een goede competitie. Daar doen de meesten van ons het ook uiteindelijk voor. We doen ook mee aan de gamebattles.

Alle toffe mensen die graag DSL willen joinen, moeten eerst toestemming hebben van xDSLx Hagg en/ of xDSLx Joker 4 L

Dus ben jij 15 of ouder en lijkt het je wat om te joinen? Bezoek dan onze website: www.dutchsmokersleague.com. En natuurlijk zijn dames ook welkom in onze clan

 

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 3 Applies to: