Cant join friend's Party

This just happened a few hours ago and i havn't been able to connect since, it's really annoying and i have no idea why.. I am playing multiplayer/versus fine on all games ALONE, but i cannot join his party/lobby/session. Thanks

-Barnett

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 4 Applies to:

Run a test of your Xbox Live connection. This sounds like an NAT issue, let us know if the test gives you a NAT status of Moderate or Strict.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

If your NAT comes back as Strict or Moderate, then look here for help to change it: support.xbox.com/.../nat-type-strict

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hi,

Please read:- forums.xbox.com/.../811997.aspx

And post back your details in full (the bits that are in bold on that post) so that people may help

If you are wireless can you also state whether you are using the white or black external adapter or the Xbox 360S Internal adapter

I assume you have no problems joining other peoples games/parties? When you run MW3 or COD does your NAT show as open in the lobby?

Thanks

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

your nat type can change from open to moderate or strict it is very annoying mine dose it all the time but open is the best nat type to have.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Try to reset your rouder

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.