Cannot connect to Xbox Live through dashboard. Test connection is successful

I've had this problem for some time and can't figure it out:

The Test Connection is successful, but once I go to connect through the Dashboard it fails without any errors or explanation and simply offers to send me back to test my connection for more info. 

Following the format in the stickied thread:

  • US, Illinois
  • Router: D-Link WBR-2310
  • Modem: **** TM402P/110
  • My connection is wired.
  • UPnP is enabled in the router, I get no NAT errors and it shows as enabled in my router settings -I also manually port-forwarded 53, 80, 88, 1863 & 3074 just to see if it would help. In addition, my MTU is set to 1500, and I ping just fine at 1364.
  • My internet connection is Cable and it is through Comcast/Xfinity
  • Finally: The 'Error Status Report' codes I get after successfully connecting through Test LIVE Connection:
    • W:0000-0000
    • X:0000-F001
    • Y:20A8-4840
    • Z:0000-0000
    • ID:FFFF-FFFF

help!

thanks

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 3 Applies to:

Are you hooked up through a router currently? If so, can you try bypassing it to connect directly to the modem, to see if that resolves the issue?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I had tried that; the only thing that changed was the 'Y' Error Status Report code, but I don't have what it changed to in front of me. If I remember correctly only the second four digits changed.  

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Okay, if you're still having that issue when connected directly to the modem, you'll want to give your ISP a call for further assistance with your connection.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.