Can't connect to wireless router.

I recently bought a new Dlink dir-655 router, and then i connected to it. Connecting to it worked, but my problem is that it doesnt connect to internet, and when i go to configure network it says under basic settings that wireless mode is NOT connected, tough it is a wireless router. And when i look under ip settings it's on automatic tough ip adress, subnet mask and gateway all has 0.0.0.0 instead of the real ip, subnet mask and gateway. It's the same with dns settings, and it's on automatic aswell. 

Does anybody know how to fix this?

 

Question Info


Last updated July 4, 2018 Views 131 Applies to:

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

Hi,

Please read:- forums.xbox.com/.../811997.aspx

And post back your details in full (the bits that are in bold on that post) so that people may help

If you are wireless can you also state whether you are using the white or black external adapter or the Xbox 360S Internal adapter

Thanks

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

I don't get any errors, Upnp is enabled and im using the Xbox 360S internal adapter. It says that wireless mode is not connected under basic settings in configure network.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hi,

You need to run the xbox live test and post back the values in bold so we can help :o)

Can you also post the version of firmware the Dlink is using

TIA

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Post your xbox live test details here then i shall be able to help you!

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

When i run the xbox live test it says that there is a problem with my connection and that i should press more info to fix the problem, but i already tested all that and none of it worked.  The firmware version Dlink is using is 2.00.

By the way, this is exactly how it looks like in configure network

Wireless mode    Not connected

Network name (SSID)     (my network name)

Network type     Infrastructure

Wireless security     WPA 2

Ip settings    automatic

Ip adress     0.0.0.0

Subnet mask  0.0.0.0

Gateway    0.0.0.0

DNS settings   automatic

Primary DNS server 0.0.0.0

Secondary DNS server 0.0.0.0

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

What is the name of your SSID is it all one word and are you using the external N adapter or G adapter or slim internal adapter?

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

The SSID is kalabra. Im using the internal slim adapter

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Thanks, well I don't know of any known issues about the internal adapter and that router. Are you 100% sure you are entering the correct WPA2 key? Can you ensure you are using WPA2 and cyper type of AES (not TKIP or AES+TKIP)

Also are you using Mac address filtering on router? Advanced/Network Filter

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

im not using mac adress filtering, my cyper type is AES, and i'm pretty sure im entering the correct WPA2 key.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Ok as a test can you turn off WPA2 security and see if you  can connect ok

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.