Ambassador Question

Hello,

I've been accepted as an ambassador, and have helped a few people via the messenger, but have no access to the Private Forum, and I do not yet have the badge on my name. Is there something I missed that I was supposed to do?

Thank you kindly,

Sam Ward

 

Question Info


Last updated July 5, 2018 Views 0 Applies to:

Hi Sam,

We have just granted you access to the private forums so it should work now. If it doesn't work the first time please try again as it's known to fail the first time around :)

PS: The reason your badge wasn't activated when you were accepted was due to your GT information not in our forums database. Once you accessed the forums your name became activated so we were able to add you. These details were mentioned in the acceptance email. 

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

To add.. I did read the e-mail thoroughly, and did view the forums, but never gained access. Not sure if it had something to do with timing, but thank you kindly for your support.

Much appreciated,

Sam Ward

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.