Am I being "host booted"?

Well hello there. Troll here, today with a rather serious matter.

My connection to XBL/My network have ben rather crappy for the past couple days. Now why do I think I'm being host booted? If you remember forom one of my other threads, "XBLPET should start recruiting. Like, wow.", You'll know that I stumbled in to a party filled to the brim with kids modding WaW. It looks like I made the wrong 9-year-old mad that day. After making some rather rude comments to him, he started feeling bad and told me "I'm gonna boot you offline!"

Before I get VernierSlake and Temhotabot (Joke, not actually caling them out) crying about "Well, you shouldn't have said anything to them." Let me remind you that I'm a Troll, and I like doing what I do best

Back on topic, it seems as if the kid finally got around to exacting his revenge upon me. Considering the fact I can still go online 90% of the time, it looks like his IP flooder isn't very high-tech, or my firewall is picking out the spam.

Anyways, can someone tell me what's happening?

 

Question Info


Last updated July 5, 2018 Views 0 Applies to:

It may not be "Host-booting" but it may be something on your end check your speed on Speedtest.net anything below ~3.5 Mbs download is not very good and to fix something like this you may need to disconnect anything that is using your internet while you play the Xbox (PC, Phone, Other Xboxes etc.) or upgrading to a faster Internet connection

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

[quote user="Simply Troll"]

"Well, you shouldn't have said anything to them."

[/quote]
 
Well, you shouldn't have said anything to them. :)
 
 
Have you tried unplugging your modem and router for five minutes and then powering them back up? Are you experiencing the connection issue on just WaW or on other games as well? If just on WaW it may be an issue on their end and nothing to do with your network at all. Run that speedtest as suggested above just in case though.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Well, you shouldn't have...Oh.

I'm with Inferior on this.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Just to make it clear, I don't own WaW

I restarted my router and that seems to have fixed it for now. thanks.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.