Error "Not All Features Were Installed" while turning on IIS for Win 7 Home Premium 64 Bit.

Hello I tried to turn on the IIS features using control panel. But I am not able to turn those features on. I want to select all the available check-boxes in IIS. But it shows the error: not all features were installed . And thn i am asked to restart my machine but the problem still persists. I have a Windows 7 64 Bit Home Premium upgraded from Win Vista 64 bit home premium. Please help me solve this issue at the earliest.
|
Answer
Answer

Anything useful in these?

An error has occurred. Not all of the features were successfully changed
http://forums.iis.net/t/1178486.aspx

 

Cannot install IIS 7 in Windows 7 64 bit operating system
http://forums.iis.net/t/1178238.aspx

 

IIS7 - Setup
http://forums.iis.net/1047.aspx

 

Detecting if IIS is installed and ASP/ASP.NET is registered
http://geekswithblogs.net/sdorman/archive/2007/03/01/107732.aspx

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

Answer
Answer

Hi YPKeshkamat,

If you select the box you only get default components. Afterwards, you have to go in and select components individually.

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc731911.aspx

 

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

 
 

Question Info


Last updated July 26, 2019 Views 2,798 Applies to: