BSOD Bad_pool_caller on Switching Users (Windows 7 Ultimate x64)

Greetings!

I have been getting a BSOD whenever I switch users on my laptop running Windows 7 Ultimate (x64 w/all updates).

I am attaching the minidump files here: http://1drv.ms/1fvMY61

Error as seen in EventViewer: 

Fault bucket , type 0
Event Name: BlueScreen
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: 
P2: 
P3: 
P4: 
P5: 
P6: 
P7: 
P8: 
P9: 
P10: 

Attached files:
C:\Windows\Minidump\040214-32635-01.dmp
C:\Users\GB\AppData\Local\Temp\WER-7790877-0.sysdata.xml
C:\Users\GB\AppData\Local\Temp\WER37B4.tmp.WERInternalMetadata.xml

These files may be available here:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\Kernel_0_0_cab_1913475e

Analysis symbol: 
Rechecking for solution: 0
Report Id: 040214-32635-01
Report Status: 0

I am not sure what's going on. The only drivers that aren't "official" sony vaio ones are the nvidia graphics card drivers.

 
Question Info

Last updated December 25, 2017 Views 709 Applies to:
Answer

Hi,

The latest attached DMP file is of the BAD_POOL_CALLER (c2) bug check.

This indicates that the current thread is making a bad pool request.

2: kd> kv
Child-SP          RetAddr           : Args to Child                                                           : Call Site
fffff880`09745858 fffff800`035c2be9 : 00000000`000000c2 00000000`00000007 00000000`0000109b 00000000`0403001b : nt!KeBugCheckEx
fffff880`09745860 fffff880`052322f5 : fffffa80`06e84ce0 fffff880`09745958 fffffa80`0d537ce0 00000000`00000000 : nt!ExDeferredFreePool+0x1201
fffff880`09745910 fffffa80`06e84ce0 : fffff880`09745958 fffffa80`0d537ce0 00000000`00000000 fffffa80`041d9000 : NetgearUDSMBus+0xa2f5
fffff880`09745918 fffff880`09745958 : fffffa80`0d537ce0 00000000`00000000 fffffa80`041d9000 fffff800`03492a00 : 0xfffffa80`06e84ce0
fffff880`09745920 fffffa80`0d537ce0 : 00000000`00000000 fffffa80`041d9000 fffff800`03492a00 00000000`00000000 : 0xfffff880`09745958
fffff880`09745928 00000000`00000000 : fffffa80`041d9000 fffff800`03492a00 00000000`00000000 fffffa80`041d9168 : 0xfffffa80`0d537ce0

FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xc2_7_SUBM_NetgearUDSMBus+a2f5

^^ NetgearUDSMBus.sys = Netgear NetUSB MasterBus driver.

2: kd> lmvm NetgearUDSMBus
start             end                 module name
fffff880`05228000 fffff880`0524a000   NetgearUDSMBus T (no symbols)           
    Loaded symbol image file: NetgearUDSMBus.sys
    Image path: \SystemRoot\system32\drivers\NetgearUDSMBus.sys
    Image name: NetgearUDSMBus.sys
    Timestamp:        Mon Aug 13 03:03:29 2012

^^ Dated circa 2012, evidently however there's no update.

Uninstall the NetGear USB Control Center as it's known to cause this issue.

Regards,

Patrick

Debugger/Reverse Engineer.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.