No Sound Asus Laptop and Unable to Watch Videos on YouTube

I have no sound on my Asus Laptop (Motherboard: ASUSTeK Computer Inc. |  | K73E Processor: Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30GHz | CPU 1 | 782/100mhz.)  I have Windows 7 64 bit.  I use Kaspersky Anti-Virus 2014 and Malwarebytes Anti-Malware Version 1.75.0.1300.  Neither one is showing any issues.   I has ASUS assist me on restoring the BIOS and installing the Chipset driver and Audio driver.  They said I should mail it to them but it is out of warranty.  I've followed the help on the Microsoft website for no sound.  My audio card is not showing it has an issue.  I have tried a headset and I am unable to hear any sound.  I can play any videos except YouTube which error out.  If anyone can help I would greatly appreciate it.   Otherwise I'll have to take it into a computer shop to get fixed.  Right now I need my computer as I am searching for a job.  Thank you.
 

Question Info


Last updated December 15, 2018 Views 17,498 Applies to:
Answer

Ok I had similar problem and it was actually a lot easier to resolve then I thought. Maybe it will work for you. 

Right click on the speaker icon in the bottom right hand corner

Click Playback Devices

Click on the Speakers

Click into Properties

Click Advanced

Then click Restore Defaults

Worked for me, good luck

69 people were helped by this reply

·

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.