CPU USAGE ALWAYS ABOVE 50% ALSO WHEN PC AT IDLE STATE ...

 My PC is running very slow. The CPU usage remains always above 50% just after when i turn on the PC.
 It never comes down below 50%. This is happening from past a week.
 It remains same at idle state(when no programs are running{even in the taskbar}) also.
 Iam facing problems everyday in using my PC. It has become very slow now.
 I have tried all possible measures like :- 1. using system configuration to stop unneccessary programs from startup.
                                                           2. using disk defragmenter.
                                                           3. using Cccleaner to remove all unnecccessary file from PC.
                                                           4. using KASPERSKY INTERNET SECURITY 12 , i scanned and found 0 THREATS.

I have 320 hard disk with two local drives: 1. (C:) 57.9 GB free of 99.9 GB ;
                                                              2. (D:) 22.9 GB free of 198 GB.

System Information :-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Operating System: Windows 7 Home Basic 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: G41M-ES2L
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     E7500  @ 2.93GHz (2 CPUs), ~2.9GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 1916MB RAM
Page File: 1385MB used, 2447MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11 .



My desktop screenshot :-   http://postimage.org/image/gfadqwhhz



PLEASE HELP ME ON THE ABOVE PROBLEM AS SOON AS POSSIBLE !i!


Thanx......
 

Question Info


Last updated September 22, 2018 Views 11,833 Applies to:
Answer
I RESOLVED THE PROBLEM ON MY OWN....

THANX TO ALL FOR ALL YOUR SUPPORTS...

I just once paused my kaspersky internet antivirus and saw that cpu usage drop down between 30 to 40%.
Then i closed my antivirus for some time and saw that cpu usage drop down ultimately between 1 to 10%. So i uninstalled and then reinstalled my kaspersky antivirus. Now the problem is solved and my PC is running very smooth.........


Thnkx to everyone's efforts..........

Regards,
Yuvraj Singh.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.