No sound after installing Windows 7 on iMac

I have successfully installed Windows 7 on my iMac in a different partition.  But there is no sound although the Device Manager tells that the High Definition Sound Driver works properly.
 

Question Info


Last updated November 25, 2019 Views 43,930 Applies to:
Answer
Answer

Hi fscchow,

 

Welcome to Microsoft Answers community.

 

Check if the system is put on mute.

Check if the speakers are connected properly.

 

I suggest you to update sound driver and let me know if it works.

Steps to update sound driver:

1.    Click on start button.

2.    In the search box type devmgmt.msc and then press enter.

3.    Select the sound device and right click on it

4.    Now select properties.

5.    In the properties window, under Driver tab, click on Update Driver button.

6.    After the installing the updates restart the computer.

For more information visit p://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Tips-for-fixing-common-sound-problems

Hope this information is helpful.

 

Thanks and Regards:

Umesh P - Microsoft Support

Visit our Microsoft Answers Feedback Forum http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/answersfeedback/threads/ and let us know what you think.

9 people were helped by this reply

·

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.