graphic driver!!! not working!

Following my question about aero peek not working, i have come to realise that my graphic driver has not been installed properly and that the rating of my graphics is only 1.0.

Therefore I went onto my laptop company's site and downloaded the latest graphic driver for windows vista 32bit. As I now have windows 7 32 bit, I put the driver's compatibility as Windows Vista and ran it as an administrator and restarted my laptop.

From the device manager, now it says NVIDIA GeForce 8400M GT, as it should.
However, when i go onto Windows Experience Index, and run the assesement again,
it says:
[windows experience index for your system could not be computed:
  cannot complete assessment.....etc etc]

Any idea as to why this does not work?

plus, is there a specific way of installing the graphics driver on win7 to get this working again?

p.s. as i have said, i have already downloaded the latest version of my graphics driver.

thanks
 

Question Info


Last updated March 13, 2018 Views 1,165 Applies to:
Answer
Hello MSKIC,

Thank you for visiting the Microsoft Answers Community.

Take a look at your log located at:  "%SystemRoot%\Performance\WinSAT\winsat.log". See if you can locate a error within the log that might explain why it is not completing.

Take a look at this other thread about the same situation: http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7performance/thread/59444bd8-303a-4959-b572-08e143c8e77e

Hope this helps

Chris.H
Microsoft Answers Support Engineer
Visit our Microsoft Answers Feedback Forum and let us know what you think.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.