xcopy fonts from a folder to a W7 system

I am trying to copy *.ttf fonts into the %systemroot%\fonts folder on a W7 system through terminal (xcopy).

The file is physically copied but can not be seen anywhere (Fonts-Viewer,...)

No fonts are hidden through language settings

any help is appreciated

 

Question Info


Last updated February 27, 2018 Views 1,003 Applies to:
Answer
Answer

Thanks - fully aware where they are supposed to go... but they don't show up!


 You say that, but what you posted in your OP isn't going to do that.  If you're copying over a network, as I gather from what you've said about student's machines, you need to change from %systemroot%, which is on YOUR computer to the student's computer network addresses.  If that's not what you're trying to do, you need to clarify what it is that you're attempting.  Obviously if you copy to YOUR font's folder, that's not going to put it in the STUDENT's folder.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Answer
Answer

Hi,

 

I would suggest you to refer to the thread and check if it helps:

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winserverGP/thread/e3c0303a-c922-4b2f-912c-4e7d42b32f86

 

Rohit S

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.