Acrylic effect in Action Center is bugged after Cumulative Update KB4482887

The Action Center Acrylic effect only appears all of a sudden after Action Center is completely opened. During the opening animation, it has a normal transparency.
This happens after installing Cumulative Update KB4482887. Please see attachment for the animation.

Command prompt "/sfc scannow" didn't find any problems. Making a new profile account doesn't fix the issue.

|

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

I see the blur effect in Action Center too:
Best regards,
Andre Da Costa
Independent Advisor for Directly

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

I see the blur effect in Action Center too:

Ok, now the bug is that the blur effect suddenly kicks in only after the opening animation of the Action Center. During the opening animation of the Action Center, there is no blur effect but a standard transparency. Do you experience the same bug? See this animation:

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

No, I am not seeing that.

I would also recommend you file a bug report; send me the short link so I can vote on it and bring it to the attention of the Windows engineers.

https://windows10.help/blogs/entry/54-how-to-su...

Information in the above link is sourced from a trusted Microsoft MVP blog.
Best regards,
Andre Da Costa
Independent Advisor for Directly

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

No, I am not seeing that.

I would also recommend you file a bug report; send me the short link so I can vote on it and bring it to the attention of the Windows engineers.

https://windows10.help/blogs/entry/54-how-to-su...

Information in the above link is sourced from a trusted Microsoft MVP blog.

Do you have KB4482887 installed?

I have filed the bug through Feedback Hub. However, I can only access the Dutch version of the app which does not have as many reviewers as the English version. Nevertheless, I have filed it in English. Perhaps you could also post it in the English Feedback Hub?

Here's the link: https://aka.ms/AA4mvr6

I am running version 17763.379, but apparently version 17783.402 and 18362.1 have the same problem as lacrumb stated.

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

I will vote on it so it brings it to the attention of the engineers.
Best regards,
Andre Da Costa
Independent Advisor for Directly

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

I will vote on it so it brings it to the attention of the engineers.

Thanks a lot for your help.

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

You are welcome Johnny.
Best regards,
Andre Da Costa
Independent Advisor for Directly

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

You are welcome Johnny.

Sorry but I don't see any extra upvote for my feedback regarding this issue. https://aka.ms/AA4mvr6

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

I'm having the same issue. I've tried installing an older version of video adapter driver but it didn't help. I think the problem lies in Windows. Please inform me if you find any solutions...

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

The latest May Update (1903) still has this bug. Is this going to be fixed?

Was this reply helpful?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

* Please try a lower page number.

* Please enter only numbers.

 
 

Question Info


Last updated April 29, 2020 Views 371 Applies to: