Word 2013 problem 'VBE7INTL.DLL'

Dear All,

I have the following error message which apper several times when opening MS Word 2013:

Language DLL 'VBE7INTL.DLL' could not be found.

FYI: Excel 2013 opens without this message.

What to do?

 

Question Info


Last updated October 18, 2018 Views 1,355 Applies to:

Hello Oleg,

Welcome to Microsoft Community and thank you for posting your query.

Let me help you with Word issue.

  1. Since when did you start facing this issue?

  2. Was there any recent updates installed on the computer?

  3. Do you have Google Desktop installed on the computers? 

  4. Do you have any language pack or compatibility installed? 

You may also refer to the following thread which discusses about the similar issue.
http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2007-excel/the-language-dll-vbe6intldll-could-not-be-found/0365b6d5-d1b9-459d-95d0-3d8e47d13ae2

Note: although the link applies for Office 2007 the same suggestions provided in the thread link holds good for Office 2013.

Reply with necessary information to check and help you better.

Thank you.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Dear Raju, thank you for your answer. 

1. About two weeks.

2. There could be automatic Windows updates, but nothing else

3. I don't have  Google Desktop

4. I don't have have any language pack or compatibility installed

Yesterday I saw that this was related to MathType 6 installed on my copmuter. When I removed it, the problem disappeared. But today this message returned again (but now only once in only one launch of Word).

Thank you

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.

Hello Oleg,

Thank you for your reply.

 

Did you setup macros to run with Word?

 

Let’s try the following steps and check if it helps.

Step: 1

You may take a backup and rename normal.dotm from the following location and check if it helps.

Browse to the location below and Rename the Normal.dotm:

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Microsoft\Templates

 

Step: 2

You may repair Office 2013 using the following link and verify the status.

http://office.microsoft.com/en-us/excel-help/repair-or-remove-office-2010-HA010357402.aspx

 

I hope the above information helps. Let us know if you need further assistance.

Thank you.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.