video not playing

dear sir,

once i recorded some video by windows 10 camera app. but now this .mp4 video not playing. error code info 0*c10100bf. i have tranfered it to an sd card then recall them in my mc but now not playing.

so, therefore, hope that you would be kind to give the solution.

as regards,

<mod removed>

 

Question Info


Last updated May 4, 2019 Views 60 Applies to:

Hi,

Thank you for writing to Microsoft Community Forums. 

  1. May I know, which video player you are using to play the video?

  2. Are you able to play the video on any other computer?

  3. Are you facing the issue with only specific video or with all the other videos?

This issue could also occur when the USB or SD card is corrupted when you have transferred the video.

Try the troubleshooting methods provided below to further narrow down the root cause of the issue.

Method 1: Try a different video player.

  1. Try to use a different USB to transfer the video, if you are playing it on other computer or device.

  2. I suggest you to try a different video player and check if it plays.

  3. You can also check on different device or computer.

Step: Run Windows Media player troubleshooter. 

  1. Press Windows + R key on your keyboard together.
  2. Copy and paste the below command and run each at a time and follow the onscreen instruction on the troubleshooter
  3. msdt.exe -id WindowsMediaPlayerConfigurationDiagnostic
  4. msdt.exe -id WindowsMediaPlayerLibraryDiagnostic
  5. msdt.exe -id WindowsMediaPlayerDVDDiagnostic
  6. Reboot the computer and check.

If you still face the issue, reply to this post with more information.

Hope it helps,

Amit Sunar
Microsoft Community – Moderator

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.